Spylebil Askøy

På plass når du trenger det

En samtale er nok. Spylebil Askøy står til rådighet 24/7. Hos oss får du alltid en lokal spylebil.​​

Spylebil 24/7

Er avløpet tett, eller er restaurantens gulvavløp fullt? Våre vakthavende spylebilførere er klare til å hjelpe deg med alle behov, fra tette avløp til service på pumper.

Avløpsåpninger

Tømming

Suging / Blåsing

Spylebilarbeider

Rørrensing

Brønntømming

Rørfilming

Høytrykksspyling

Skylle

Damptjenester

Inspeksjoner

Pumpestasjoner

Vedlikehold

Har vannet oversvømt kjelleren?

Ved vannskader, steng umiddelbart av vannet ved hovedvannmåleren om mulig. På den måten kan vi minimere skadene. Selv ved miljøskader sløses det aldri med tid, og det er viktig å raskt finne en spylebil. Ved å reagere på problemet umiddelbart og ringe vår akuttmottak sparer du tid og krefter.

Spylebil på stedet i Askøy 24/7​

Når du trenger en spylebil i Askøy-området, kontakt 24 Center direkte på 401 24 700. Vi arbeider etter en nødsentralprinsipp og reagerer umiddelbart på alle dine behov. Vi hindrer skadene i å eskalere gjennom telefonrådgivning og sender en dyktig spylebil til stedet så raskt som mulig, helst innen 15 minutter. Oppdraget utføres av en spylebil i Askøy-området som håndterer arbeidet fra begynnelse til slutt etter dine vilkår. Den lokale spylebilen kjenner til Askøys boligområder og i beste fall også dets bygningsmasse, finner målet raskt og utfører det nødvendige arbeidet på nulltid.

Vi er med deg fra start til slutt

Føler du deg irritert over å måtte kontakte flere installatører for deretter å få beskjed om at de ikke kan ta på seg mer arbeid?


Kontakt og bestill


 

Etter bestilling vil du motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

 


 

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og
tilbakemelding

Kontakt og bestill

Du vil motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og tilbakemelding

Fullførte oppdrag

...

...

...

...

Hva sier folk om spylbil tjenestene våre?

Det er hva kundene synes om tjenestene våre:

Kontakt oss!

Vi kontakter deg så snart som mulig.

Ønsket kontaktmetode:

Spylebil 24/7

Har du stopp i avløpet eller er gulvsluket på restauranten fullt? Våre spylebiler er klare til å hjelpe deg med alle dine behov, fra tette avløp til service av pumper.

Map of Norway

Ofte stilte spørsmål om 24 Center!

24 Center er et vaktsenter for eiendomsteknologi. Vi tilbyr hjelp vedrørende eiendomstekniske problemer. Du får all hjelp angående eiendomsteknologi, både akutt og mindre hastende, med kun én telefonsamtale.

24 Center Norges hovedkontor er på Østensjøveien 43, Oslo. Fra hovedkontoret betjener vår kundeservice hele Norge angående eiendomstekniske problemer.

24 Center sørger for at kunden kommer i kontakt med rett leverandør som kan være på stedet til rett tid. Vi synes det skal være bekymringsløst og raskt å få hjelp når du trenger det!

Typiske skader som dekkes av boligforsikringen er vannskader forårsaket av ødelagte rør eller utstyr knyttet til denne, samt brann-, røyk- og sotskader. Erstatningsbeløpet ved vannskade påvirkes av alderen på den ødelagte enheten eller rørledningen.

Ring uansett. 24 Centers kundeservice ønsker å hjelpe kunder i alle nødsituasjoner. Samtalen er gratis og mange ting kan løses hjemme ved hjelp av tips basert på kundeservicens erfaring.

24 Center betjener også mindre presserende bestillinger. Jobber som bestilles minst tre virkedager i forveien har også en billigere timepris. Du kan selv legge inn bestillingen som en nettbestilling på vår nettside på https://24center.no/online-bestilling/

Viktige tips for spylebilarbeider

Hvis det er tette rør på flere steder, er det et tegn på at tetteproblemet er dypere i rørledningen, og da anbefaler vi å bestille en spylebil.

  • Arbeid (Spylebil, hverdager 07-15): 2945 kr/time (min. 2 timer)
  • Arbeid (Spylebil, annen tid enn
    hverdager 07-15): 4345 kr/time (min. 2,5 timer)
  • Arbeid (Dampbil, hverdager 07-15): 3790 kr/time (min. 3 timer)
  • Arbeid (Dampbil, annen tid enn
    hverdager 07-15): 4890 kr/time (min. 3 timer)
  • Arbeid (Spylebil med høy effekt, hverdager 07-15): 4190 kr/time (min. 2 timer)
  • Arbeid (Spylebil med høy effekt, annen tid enn hverdager 07-15): 5590 kr/time (min. 2,5 timer)

Du finner alt om priser for 24 Centers tjenester på Priser

Når det oppstår gjentatte problemer med avløpet, kan det være nødvendig å filme avløpet for å se om det er i god stand. For eksempel hvis avløpet drenerer dårlig, avløpet bobler eller vannet stiger opp i servanten.

Siste blogger

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer