HØYEFFEKTSSPYLEBIL PÅ PLASS
NÅR DU TRENGER DET

En samtale er nok. Nødtjenesten for håndverker står til rådighet 24/7.
Vi er din eneste kontraktspartner, hos oss får du alltid en lokal høyeffektsspylebil.

Suging og blåsing med høy effekt 24/7

Høyeffektsuging og -blåsing er ment for suging og blåsing av forskjellige materialer. Vår vakthavende høyeffektsspylebil er klar til å hjelpe deg med alle materialoverføringsbehov.

Med en høyeffektspylebil kan du fjerne materiale fra øverste etasje og kjeller, lage kjellerfordypninger, dreneringsåpninger i trange rom og inne i bygninger, og fjerne betong, murstein og grus ved oppussingsobjekter.

Med en høyeffektspylebil kan du også utføre blåsearbeid, for eksempel å fylle fundamentet med grus. Blåsing kan også brukes til å utføre forskjellige grus- og sandarbeid, slik som avløpssystemer og til å fylle kjellere. Det er også mulig å flytte forskjellige pulver, pellets og frø med denne metoden.

I industrien brukes høyeffektssuging i støperier, betonganlegg, varmeanlegg og sagbruk. De vanligste sugearbeidene i industrien omfatter blant annet rengjøring og høyeffektssuging av kjeler, siloer og containere.

Vi jobber etter et nødsentralprinsipp og reagerer umiddelbart på alle dine behov. Oppdragene sendes til våre lokale partnere som håndterer arbeidet fra start til slutt på dine vilkår. Vi vet alltid hvilken fagperson som kan gjøre jobben best og raskest.

Kontakt 24 Centers nummer 401 24 700 umiddelbart.

Tjenester

Play Video

Du blir alltid betjent av en lokal høyeffektsspylebil!

Map of Norway
Puhelin ikoni

Vi besvarer anropet
ditt straks 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi sender umiddelbart
en profesjonell til stedet

100% ikoni

Vi tilbyr en 100%
tilfredshetsgaranti

Vi er på vakt hver dag.
Ring for å få en profesjonell på plass!

247 ympärivuorokauden

Kontakt oss

Kontakt oss

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer