Loyalty Program

Bli med på Loyalty Program og dra nytte av det!
Etter den første bestillingen kan du registrere deg for Loyalty Programmet.​

Loyalty Program Medlemskap

24 Centers Loyalty Program er for kunder som ønsker å dra mer nytte av fordelene som vår kunde. Vi kan tilby våre Loyalty Program-kunder store fordeler med bredden i nettverket vårt – uansett om det er snakk om billigere priser ved bestilling, finne en god boligforsikring eller du vil øke kunnskapen din innen håndverk.

Grunnideen i 24 Center har helt fra begynnelsen vært å betjene og hjelpe privatpersoner og eiendomseiere som sliter med håndverksproblemer, på en rask måte og med høy kvalitet. Vi er glade for å kunne tilby alle 24 Center-kunder et mer omfattende utvalg av tjenester i form av Loyalty Program.

Medlemmer av Loyalty Programmet vil motta e-post fra Loyalty Program med begrensede tilbud på 24 Centers tjenester, lenker til våre utvalgte partnere, samt artikler og informasjonspakker relatert til håndverk. For mer informasjon om fordelene ved Loyalty Programmet, besøk registreringssiden.

Alle kunder som bestiller en profesjonell til stedet, vil få invitasjon til å bli med i Loyalty Programmet etter bestilling. Det er enkelt å bli med, en lenke vil bli sendt til deg via e-post. Medlemskap forplikter deg ikke til å foreta kjøp og kan avsluttes når som helst via lenken i e-posten.

Vi ønsker deg givende øyeblikk med vårt Loyalty Program!

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer