Rekruttering

På denne siden finner du ledige stillinger hos 24 Center!

Kundesupport / Salg

Bakgrunn

24 Center er en vaktsentral i håndverksbransjen som vet hvem av fagfolkene som kan være raskest på stedet! 24 Center ønsker å løse byggetekniske problemer raskt og pålitelig, når som helst og hvor som helst. Gjennom samarbeidspartnere innen blant annet rørleggerarbeid, strøm, kloakkservice og låser hjelper vi kunder over hele landet.

For kunde, så skal én samtale være nok for å få den hjelpen de trenger!

Vil du være med å utvikle vårt team og skape en enklere hverdagen for kunder?

24 Center er allerede godt etablert i Sverige og i Finland, og nå skal vi ta Norge med storm. Vi ønsker deg som vil være med på reisen å bygge det norske teamet og utvikle vår business.  

Vi søker etter en engasjert person som kan hjelp med kundesupport som også kan selge på en god og effektiv måte. I jobben så betjener du kunder på telefon og e-post, samtidig som at du finner håndverksbedrifter som kan utføre jobbene. Vårt mål er å yte en effektiv og høykvalitets kundeservice hvor vi alltid strever etter å yte et høyt servicenivå!

Du vil komme i et lite, tett team med en upretensiøs og imøtekommende atmosfære.

Vi jobber på en åpen og ærlig måte overfor hverandre, våre kunder og våre samarbeidspartnere. Vi er en bedrift i stor vekst så det er store muligheter for utvikling og å få ansvar.

Vi i 24 Center utfører arbeidet vårt skikkelig og med høy kvalitet, men det betyr ikke at vi ikke kan ha det gøy og glede oss over arbeidet. Vi jobber her med et åpent sinn og er oss selv. Om nødvendig prøver vi også å være fleksible, for eksempel når det gjelder arbeidstid eller ferie.

Send søknaden på e-post til: [email protected]

For mer informasjon, kontakt oss på: +47 455 00 977.

Intervjuer skjer fortløpende. Sender derfor inn din søknad så snart som mulig.

Informasjon:

Jobb: Kundesupport / Selger
Behov: 1-2 ansatte
Sted: Oslo
Søknadsfrist: Fortløpende
Intervjudato: Så snart en passende søker er funnet
Mer informasjon: Jens Haug / +4745500977
Søknader: jens.haug(at)24center.no

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer