PROFF I HÅNDVERK?
BLI EN DEL AV VÅRT NETTVERK

Samarbeid

24 Centers virksomhet er basert på omfattende hensyn til kunden og på utvikling av best mulig håndverkertjeneste og kundeopplevelse, uavhengig av tid og sted. Vi er spesialister på salg og kjøp av håndverkertjenester. Vi rekrutterer kunder for våre partnere og videresender alle oppdrag til lokale partnere.

Oppdraget aksepteres av partneren når beskrivelse, tidsplan og sted passer den utførende part. Etter å ha fullført oppdraget, fakturerer partneren 24 Center i henhold til samarbeidsavtalen, og vi sender deretter fakturaen til kunden.

Vi gjennomfører en undersøkelse av kundetilfredshet etter hvert fullført oppdrag. Kunder gir tilbakemelding om 24 Centers kundeservice og om tjenesten som helhet. I tillegg gir kundene tilbakemeldinger på montørens virksomhet, dette kan sees på partnerens egen portal. Partneren kan også gi tilbakemelding til 24 Center via sin egen portal. Vi utvikler virksomheten vår basert på tilbakemeldingene vi får, slik at den blir enda bedre og mer brukervennlig.

jens-haug

Jens Haug

Partnere
+47 455 00 977
partners(at)24center.no

Hvordan fungerer Partner Portalen?

24center logo

Logg deg på Partner Portal med informasjonen du har mottatt

24center logo

Gjennomgå åpne jobbtilbud

24center logo

Velg en jobb som passer for deg å utføre

24center logo

Merk arbeidet fullført, og fakturer 24 Center for det

Du kan også bestille arbeid eller få hjelp med Partner Portal på 815 12 074

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer