RØRLEGGER Trondheim
NÅR DU TRENGER DET

En samtale er nok - nødsentral for håndverkertjenester står til rådighet 24/7.
Vi er din eneste kontraktspartner, hos oss får du alltid en lokal rørlegger.

Rørlegger i Trondheim 24/7

Våre kvalifiserte rørleggere hjelper deg både med hverdags-installasjoner og med akutte rørlekkasjer som må repareres raskt. Alle våre rørleggere er profesjonelle og har alle nødvendige kvalifikasjoner, så selv i vanskelige situasjoner setter vi ikke kundene våre i trøbbel. Våre rørleggere utfører arbeidet over hele Trondheims område, så kontakt oss så hjelper vi deg. Trondheims rørleggere kan hjelpe deg når du trenger det.

Hastighet og pålitelighet er en del av vårt servicekonsept. Vi har utviklet vår virksomhet for å møte våre kunders brede behov og vi lytter til kundene våre hele tiden. Våre fagfolk fikser rørleggerarbeid av alle slag, som å skifte blandebatterier, utette rør og montere oppvaskmaskin er jobber som våre rørleggere i Trondheim tar seg av.

Vårt nettverk av lokale rørleggere vil betjene deg så fort som mulig. Vi ivaretar alltid våre kundemål fra start til slutt og streber etter den beste servicen totalt sett. Vi lytter selv om det er noe vi kan forbedre.

Tjenester

Play Video

Du blir alltid betjent av en lokal rørlegger!

Map of Norway

Rørvakt Trondheim

Selv om vi utfører omfattende rørleggerarbeid, er servicehastigheten vår spesialitet. Når et rør begynner å lekke er det ingen tid å kaste bort så det er viktig for oss å få på plass en rørlegger så fort som mulig. Den beste måten å minimere skadene ved lekkasje av rør er å stoppe lekkasjen, det er viktig å være rask. Når problemet oppstår, fikser vår fagperson situasjonen fra begynnelse til slutt på en måte som minimerer risikoen for fremtidig lekkasje. Etterbehandlingen av skaden lønner seg å starte umiddelbart og våre fagfolk kan gi instruksjoner for dette på stedet umiddelbart.

Kan du løse problemet selv?

Har du lekkasje eller defekte rør, avløp eller andre vannrelaterte problemer og ønsker å løse problemet selv? Hvis du har lekkasje, så er det første og viktigste man må gjøre å slå av vannet. En tommelfingerregel er at alle vannrør som er under trykk må repareres eller installeres av faglært rørlegger og der kan 24 Center’s rørlegger hjelpe deg. Hvis du får problemer med reparasjoner du har utført selv, så kan du miste forsikringsgrunnlag man får ved at verifiserte håndverkere utfører arbeidet. Det kan derfor bli svært ulønnsomt på lang sikt om forsikringsselskapet finner ut at du har gjort jobben selv.

Det er likevel noe rørleggerarbeid du kan gjøre selv da det er mindre regulert enn for eksempel elektrikerarbeid. Har du tett toalett, så er mulig å forsøke å åpne toalettet ved å bruke midler som Plumbo. I tillegg, så finnes det andre rørlegger- / baderoms-jobber du kan gjøre selv, men det er dog anbefaling å få inn fagfolk hvis du er usikker hvordan på hvordan utføre den reparasjonen eller installasjonen som står foran deg. Under finner du en liste over jobber du kan gjøre selv:

På badet:

  • Utbygge av dusjhoder.
  • Henge opp kroker.
  • Installere håndklevarmer.
  • Sette inn dusjkurver og andre tilbehør.
  • Bytte toalettsete.
  • Dusjvegger og dusjkabinetter – men faglært rørlegger må koble til vannet for deg.
  • Montere nye baderomsmøbler, men rørlegger må koble servantkranen til vannet. – Normal høyde til overkant til servanten ligger mellom 85-90 centimeter

Ellers:

  • Installasjon av system som gjør det enklere å vanne plenen
  • Åpne opp tette rør med midler som Plumbo
  • Grave en grøft med vannrør for å lede grunnvann som kan skape mose, bort fra plenen

Når det gjelder montering av oppvaskmaskin og vaskemaskin, så er det forskjellig forståelse av hvem som kan gjøre jobben. Hvis det gjelder å montere nytt opplegg til disse hvitevarene så er det ingen usikkerhet: det må gjøres av rørlegger. Derimot, når det gjelder montering av ny hvitevare på eksisterende opplegg så er det mer delte meninger. I følge noen forsikringsselskap så kan man gjøre det selv, men enhvert inngrep i rørsystem må ha dokumentasjon fra utførende håndverker. I følge Elkjøp, så er det også forskjellige prosedyrer basert på forskjellige hvitevaremerker når det gjelder hva som blir godkjent på forsikring. Likevel, for at både det lovlige og forsikringsmessige skal være på plass, så må rørlegger gjøre denne monteringen, i følge rørleggerbransjen.

Vi tar oss også av andre rørleggerjobber i Trondheim

I tillegg til akutt rørarbeid tar vi oss av flere installasjoner og reparasjoner. Våre rørleggere fikser og renoverer rør, både for forbrukere og byggefirmaer. Dersom det trengs rørlegger på stedet, får du hjelp av 24 Center.

Når du trenger en rørlegger i Trondheim hjelper vi.

Puhelin ikoni

Vi besvarer anropet
ditt straks 24/7/365

pakettiauto ikoni

Vi sender umiddelbart
en profesjonell til stedet

100% ikoni

Vi tilbyr en 100%
tilfredshetsgaranti

Vi er på vakt hver dag.
Ring for å få en profesjonell på plass!

247 ympärivuorokauden

Kontakt oss

Kontakt oss

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer