Rørlegger Gjøvik

På plass når du trenger det

En samtale er nok. Rørlegger Gjøvik står til rådighet 24/7. Hos oss får du alltid en lokal rørlegger.

Rørleggertjenester 24/7

Er rørene blokkert eller frosset? Våre rørleggere står klare til å hjelpe deg med ethvert VVS problem, fra tette rør til tining av frosne rør og reparasjon av lekkende rør.

Installasjon

Reparasjon

Tining og rengjøring

VVS arbeider

Rørvakt

Rengjøring

Tining

Lekkasje

Vannskader

Fuktmålinger

Vannutstyr

Varmesystemer

Ventilasjon

Overvåking

Varmtvannsbereder

Ring så hjelper vi deg

Våre autoriserte rørleggere hjelper deg både med vanlige installasjoner og med akutte rørlekkasjer som må repareres raskt. Alle våre rørleggere har gjennomgått opplæring innen bransjen og er utstyrt for å håndtere vanskelige situasjoner, slik at våre kunder aldri blir etterlatt i en knipe. Ved enhver form for rørskade skal du ikke vente, men ringe en rørlegger umiddelbart. Heldigvis kan en profesjonell håndtere situasjonen raskt og trygt. Vi tar alltid vare på våre kunder fra begynnelse til slutt og tilbyr den beste servicen.

Lokal rørlegger fra Gjøvik på plass

Hvem vil gi en rørlegger veibeskrivelse på telefonen når toalettet er tett eller vannet renner ut av røret? Våre rørleggere utfører arbeid over hele Gjøvik-området, så ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Gjøvik-rørleggerne våre kan hjelpe deg i beste fall allerede innen 15 minutter. 24 Centers fagfolk er stadig i bevegelse med servicebiler rundt om i Gjøvik, slik at de kjenner området godt. Hos oss får du en erfaren og kompetent rørlegger.

Vi er tilgjengelige for deg døgnet rundt

Hjemmet ditt skal være et trygt sted, og når noe går i stykker, må det fikses raskt. Selv om vi utfører omfattende VVS-arbeid, er hastigheten på servicen vår spesialitet. Når et rør begynner å lekke, er det ikke tid til å sløse bort. Det er viktig å få en rørlegger på plass så raskt som mulig. Så reager raskt og ring kundeservice - så får du de første instruksjonene på telefonen for å forhindre at skaden sprer seg. Vi husker også at en rørleggers arbeidsplass alltid er noen sin hjem. Derfor vil vi alltid betjene våre kunder så godt som mulig og med respekt for hjemmet.

Mye kunnskap med én samtale

VVS-systemer er ofte en kompleks helhet, og reparasjoner og justeringer som utføres i en leilighet kan også påvirke andre leiligheters VVS- og avløpssystemer. Proffene til 24 Center har lang erfaring med allsidig VVS-arbeid. Ved behov kan samme rørlegger håndtere kranlekkasjer, rensing og opptining av rør, reparasjon av lekkasjer, fuktmålinger, vannskader, reparasjon og montering av VVS-utstyr, installasjon, vedlikehold og reparasjon av varmesystemer og for eksempel reparasjon av en lekkasje i en varmtvannstank.

Vi er med deg fra start til slutt

Føler du deg irritert over å måtte kontakte flere installatører for deretter å få beskjed om at de ikke kan ta på seg mer arbeid?


Kontakt og bestill


 

Etter bestilling vil du motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

 


 

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og
tilbakemelding

Kontakt og bestill

Du vil motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og tilbakemelding

Fullførte oppdrag

...

...

...

...

Hva folk sier om våre rørleggertjenester?

Det er hva kundene synes om tjenestene våre:

Kontakt oss!

Vi kontakter deg så snart som mulig.

Ønsket kontaktmetode:

Rørlegger Gjøvik 24/7

Er rørene blokkert eller frosset? Våre rørleggere står klare til å hjelpe deg med ethvert VVS problem, fra tette rør til tining av frosne rør og reparasjon av lekkende rør.

Sentrum, Hovde, Hunn, Hunnshovde, Vindingstad, Viken, Tongjordet, Kopperud, Rambekk, Nygard, Blomhaug, Øverbymarka, Brusveen

Map of Gjøvik

Ofte stilte spørsmål om 24 Center!

24 Center er et vaktsenter for eiendomsteknologi. Vi tilbyr hjelp vedrørende eiendomstekniske problemer. Du får all hjelp angående eiendomsteknologi, både akutt og mindre hastende, med kun én telefonsamtale.

24 Center Norges hovedkontor er på Østensjøveien 43, Oslo. Fra hovedkontoret betjener vår kundeservice hele Norge angående eiendomstekniske problemer.

24 Center sørger for at kunden kommer i kontakt med rett leverandør som kan være på stedet til rett tid. Vi synes det skal være bekymringsløst og raskt å få hjelp når du trenger det!

Typiske skader som dekkes av boligforsikringen er vannskader forårsaket av ødelagte rør eller utstyr knyttet til denne, samt brann-, røyk- og sotskader. Erstatningsbeløpet ved vannskade påvirkes av alderen på den ødelagte enheten eller rørledningen.

Ring uansett. 24 Centers kundeservice ønsker å hjelpe kunder i alle nødsituasjoner. Samtalen er gratis og mange ting kan løses hjemme ved hjelp av tips basert på kundeservicens erfaring.

24 Center betjener også mindre presserende bestillinger. Jobber som bestilles minst tre virkedager i forveien har også en billigere timepris. Du kan selv legge inn bestillingen som en nettbestilling på vår nettside på https://24center.no/online-bestilling/

Viktige tips for rørarbeider

  • Hverdagspris (7-15) er 1590 kr/h + 1090 kr servicebil.
  • Vaktpris (Hverdager 15-7 og
    Lørdag til 18) er 2890 kr/h (min. 2h) + 3790 kr vaktavgift.
  • Vaktpris (Helligdager) er 3490 kr/h (min. 2h) + 3790 kr vaktavgift.
  • Et materialgebyr kan påløpe.

Du finner alt om priser for 24 Centers tjenester på Priser

Dersom det er blokkering i avløpet på toalettet, lønner det seg å bestille rørlegger, for å sikre at det ikke oppstår flere skader. Hvis blokkeringen ikke er dypt i rørene og de andre slukene i eiendommen er OK, kan det være nok med en rørlegger. Er blokkeringen dypere kan det hende at rørleggerens verktøy ikke strekker til og da kan det være behov for en spylebil for å løse blokkeringen.

Dersom gulvavløpet ikke renner og vannet begynner å stige fra gulvavløpet, lønner det seg å få profesjonell hjelp til å komme og løse problemet. Som førstehjelp kan du sjekke om det har vært tilstopping på grunn av fremmedlegemer (hår, sand etc.) i gulvavløpet.

Det beste ville vært å bestille en rørlegger til stedet. Ønsker du å vente på varmere vær, er det alltid en risiko for at isen i rørene gir rørbrudd. En profesjonell rørlegger kan trygt tine frosne rør og sjekke om det har forårsaket mer skade og reparere eventuelle skader.

Siste blogger

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer