Automasjonsinstallatør 24/7

På plass når du trenger det

En samtale er nok. Nødtjenesten for håndverker står til rådighet 24/7. Hos oss får du alltid en lokal automasjonsinstallatør.

Automasjonstjenester 24/7

Er fjernvarmestyringsenhet ødelagt eller har automasjonssystemet feilet? Våre automasjonsinstallatører er klare til å hjelpe deg med alle behov innen eiendomsautomasjon.

Installasjoner

Feilsøking

Reparasjoner

Automasjonsarbeider

Vaktservice

Installasjon

Vedlikehold

Reparasjon

Eiendomsautomasjon

Diagnostikk

Justering

Frekvensomformer

Overvåkningsstystem

Energiøkonomi

Energisparing

Enheten i feilmodus?

Ikke prøv å reparere automatiseringsskader selv, da det kan være livsfarlig! Ved automatiseringsuhell er det ingen tid å miste, og det er svært viktig å raskt finne en kvalifisert automasjonsinstallatør. Ved å reagere umiddelbart på problemet og ringe vår nødtjeneste, sparer du tid og krefter.

Du blir alltid betjent av en lokal automasjonsinstallatør!

Vi jobber etter en nødsentralprinsipp og reagerer umiddelbart på alle dine behov. En lokal automasjonsinstallatør kjenner til boligområdet og i beste fall også bygningsstrukturen, finner raskt stedet og utfører nødvendig automasjonsarbeid på et øyeblikk. Vi forhindrer spredning av skade ved telefonrådgivning og sender en dyktig automasjonsinstallatør til stedet i beste fall på bare 15 minutter.

Sats på kvalitet og bærekraft

Du får sjelden det beste for billig. En kvalifisert automasjonsinstallatør vet hvordan man gjør jobben skikkelig og korrekt første gang. Installasjonene skal fungere gjennom hele boligens levetid, selv om mange typer installasjoner moderniseres etter noen tiår. En stor del av installasjonene er skjult bak veggen, så å rette opp eventuelle feil kan være en stor jobb. Derfor er det verdt å velge en kvalifisert automasjonsinstallatør som utfører arbeidet på en pålitelig og profesjonell måte.

Vi er med deg fra start til slutt

Føler du deg irritert over å måtte kontakte flere installatører for deretter å få beskjed om at de ikke kan ta på seg mer arbeid?


Kontakt og bestill


 

Etter bestilling vil du motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

 


 

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og
tilbakemelding

Kontakt og bestill

Du vil motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og tilbakemelding

Kontakt oss!

Vi kontakter deg så snart som mulig.

Automasjonsinstallatør 24/7

Er fjernvarmestyringsenhet ødelagt eller har automasjonssystemet feilet? Våre automasjonsinstallatører er klare til å hjelpe deg med alle behov innen eiendomsautomasjon.

Oslo

Arendal

Askøy

Bergen

Bodø

Drammen

Fredrikstad

Gjøvik

Halden

Harstad

Haugesund

Horten

Kongsberg

Kristiansand

Larvik

Molde

Moss

Porsgrunn

Sandefjord

Skien

Stavanger

Tromsø

Trondheim

Tønsberg

Ålesund

Map of Norway

Ofte stilte spørsmål om 24 Center!

24 Center er et vaktsenter for eiendomsteknologi. Vi tilbyr hjelp vedrørende eiendomstekniske problemer. Du får all hjelp angående eiendomsteknologi, både akutt og mindre hastende, med kun én telefonsamtale.

24 Center Norges hovedkontor er på Østensjøveien 43, Oslo. Fra hovedkontoret betjener vår kundeservice hele Norge angående eiendomstekniske problemer.

24 Center sørger for at kunden kommer i kontakt med rett leverandør som kan være på stedet til rett tid. Vi synes det skal være bekymringsløst og raskt å få hjelp når du trenger det!

Typiske skader som dekkes av boligforsikringen er vannskader forårsaket av ødelagte rør eller utstyr knyttet til denne, samt brann-, røyk- og sotskader. Erstatningsbeløpet ved vannskade påvirkes av alderen på den ødelagte enheten eller rørledningen.

Ring uansett. 24 Centers kundeservice ønsker å hjelpe kunder i alle nødsituasjoner. Samtalen er gratis og mange ting kan løses hjemme ved hjelp av tips basert på kundeservicens erfaring.

24 Center betjener også mindre presserende bestillinger. Jobber som bestilles minst tre virkedager i forveien har også en billigere timepris. Du kan selv legge inn bestillingen som en nettbestilling på vår nettside på https://24center.no/online-bestilling/

Siste blogger

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer