Loyalty Program

Bli med på Loyalty Program og dra nytte av det!

Loyalty Program Medlemskap

24 Centers Loyalty Program er for kunder som ønsker å dra mer nytte av fordelene som vår kunde. Vi kan tilby våre Loyalty Program-kunder store fordeler med bredden i nettverket vårt – uansett om det er snakk om billigere priser ved bestilling, finne en god boligforsikring eller du vil øke kunnskapen din innen håndverk.

Grunnideen i 24 Center har helt fra begynnelsen vært å betjene og hjelpe privatpersoner og eiendomseiere som sliter med håndverksproblemer, på en rask måte og med høy kvalitet. Vi er glade for å kunne tilby alle 24 Center-kunder et mer omfattende utvalg av tjenester i form av Loyalty Program.

Medlemmer av Loyalty Programmet vil motta e-post fra Loyalty Program med begrensede tilbud på 24 Centers tjenester, lenker til våre utvalgte partnere, samt artikler og informasjonspakker relatert til håndverk. Medlemskap tvinger deg ikke til å foreta kjøp og kan avsluttes når som helst via lenken i e -posten.

Vi ønsker deg givende øyeblikk med vårt Loyalty Program!

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer