lukko jäässä

Nøkkelen ble brutt av i låsen til garasjen

Entreprenørers tid pleier å være verdifull. En entreprenør mistet nesten en stor del av denne verdifulle tiden en morgen i januar.

Mannen satt på kjøkkenet sitt og drakk morgenkaffe mens han gikk gjennom dagens avis. Han er en entreprenør og har dagens arbeid foran seg. Etter å ha spist frokost og drukket kaffen sin, er det på tide å komme seg ut og jobbe. Mannen reiser seg opp, tar på seg jakken og støvlene sine, og går ut. Det er kaldt, og pusten damper i den friske luften.

Mannens bil er parkert i garasjen, og tanken på en forvarmet bil føles bra. Han går bort til garasjedøren mens snøen knirker under stegene. Han tar frem nøkkelen sin og stikker den inn i Abloy-låsen. Når han prøver å vri på nøkkelen, merker han at alt ikke er som det skal være. Nøkkelen sitter fast, og den kan ikke vris. Han tenker at det er sikkert bare litt trått i låsen når det er så kaldt. Så han bruker litt ekstra kraft på å vri. Da høres det et knekk, og mannen står forvirret og stirrer på en brukket nøkkel. Halvparten i hånden og halvparten fortsatt i låsen.

Så står han der en stund og lurer på hva han skal gjøre. Han kan jo ikke bli hjemme fra jobben i dag, kalenderen er fullbooket. Han har en reservenøkkel, men siden nøkkelstumpen sitter fast dypt i låsen, hjelper det ikke med reservenøkler. Da bestemte mannen seg for å slutte å stresse, for han vet at en låsesmed kan fikse låsen på et øyeblikk. Etter litt googling for å finne ut hvor raskt han kan få tak i en låsesmed, ringer han.

Telefonen ringer på 24 Centers kundeservice. Kundeservicemedarbeideren tar imot rutineoppdraget og lover kunden at en låsesmed vil være på plass raskt. Mannen sitter inne i varmen en stund og merker når en bil svinger inn på gårdsplassen. Det er låsesmeden. Mannen går ut og ser at låsesmeden allerede har startet med låsen i garasjen. Etter en stund er nøkkelstumpen borte, låsen er smurt med tinende låsespray, og døren åpnes med reservenøkkelen.

Entreprenøren takket og hoppet straks inn i bilen for å rekke jobben. I mellomtiden var låsesmeden på plass for å pakke sammen verktøyene sine i bilen. Til tross for den lille motgangen om morgenen tenkte kunden at i dag blir en god dag.

Ring 24 Center når du trenger en låsesmed

Dette problemet og mange flere ble løst takket være 24 Center og våre samarbeidspartnere. Har du også blitt låst ute eller trenger du hjelp med å fornye låsesystemet ditt? I så fall, ring 24 Center, så hjelper vi deg. Vi tar imot akutte og mindre akutte saker. Du kan bestille online eller ringe vår kundeservice på 401 24 700. Vi svarer på telefonen 24/7 og sørger for at du får den hjelpen du trenger.

Hvis du også har problemer med låsene og trenger en erfaren låsesmed, så ring 24 Center. Vi hjelper!

Siste blogger

Abonner på nyhetsbrev!

Ved å abonnere på nyhetsbrevet får du en fordel verdt 100 kroner ved neste bestilling.

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer