Låsesmed Haugesund

På plass når du trenger det

En samtale er nok. Låsesmed Haugesund står til rådighet 24/7. Hos oss får du alltid en lokal låsesmed.

Låsesmedtjenester 24/7

Har du låst inn dine nøkler eller trenger du å modernisere låssystemet ditt? Våre låsesmeder er klare til å hjelpe deg med alle sikkerhetsspørsmål fra døråpning til renovering.

Døråpning

Installasjoner

Reparasjoner

Låsarbeider

Låsesmed på vakt

Døråpningstjeneste

Ulike låser

Serialisering

Vedlikehold

Feilmoduser

Er døren låst og nøklene inne?

Noen ganger skjer det verste: du står ved ytterdøren og leter etter nøklene dine, søker i lommene og vesken, går tilbake til bilen og ser under bilsetene, og lurer febrilsk på hvor du sist så husnøklene dine. Eller du vrir på nøkkelen i låsen og nøkkelen brekker, og halvparten sitter fast inne i låsen. En låsesmed kan hjelpe til i disse og mange andre situasjoner. Kanskje har du en matpose med deg, eller et gråtende barn eller et kjæledyr inne i huset, så du bør komme deg inn raskt.

Lokal låsesmed fra Haugesund på stedet

Ofte trengs en låsesmeds tjenester akkurat når det er en stor nødsituasjon og du trenger å komme deg inn raskt. Derfor er en låsesmed i Haugesund det beste valget: han kjenner til Haugesund-området og i beste fall også dets bygningsmasse med sine ulike låssystemer, og han kan raskt og sikkert finne veien til stedet. Hos oss kan du få en låsesmed på stedet i Haugesund også med kort varsel.

Låsesmedens ekspertise er uovertruffen

Hjemmet ditt skal være et trygt sted, og når noe går i stykker, må det fikses raskt. Selv om vi utfører omfattende VVS-arbeid, er hastigheten på servicen vår spesialitet. Når et rør begynner å lekke, er det ikke tid til å sløse bort. Det er viktig å få en rørlegger på plass så raskt som mulig. Så reager raskt og ring kundeservice - så får du de første instruksjonene på telefonen for å forhindre at skaden sprer seg. Vi husker også at en rørleggers arbeidsplass alltid er noen sin hjem. Derfor vil vi alltid betjene våre kunder så godt som mulig og med respekt for hjemmet.

Pålitelige låsesmeder 24/7

Utbudet av forskjellige låser og låsesystemer har vokst raskt. Det er ikke lenger nok å kjenne til arbeidsprinsippet til en standard ASSA-lås. Spesielt moderne elektroniske låser krever bred kompetanse. En dyktig låsesmed forstår hvordan ulike låsesystemer fungerer. 24 Centers profesjonelle håndterer et bredt spekter av mekaniske og elektroniske lås- og sikkerhetssystemer. En låst ytterdør er en av de største sikkerhetsgarantiene, og få ting kan ryste tryggheten din som en ødelagt lås på ytterdøren til ditt eget hjem. Derfor må en låsesmed ikke bare være rask, kompetent og effektiv, men også en taktfull proff.

Vi er med deg fra start til slutt

Føler du deg irritert over å måtte kontakte flere installatører for deretter å få beskjed om at de ikke kan ta på seg mer arbeid?


Kontakt og bestill


 

Etter bestilling vil du motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

 


 

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og
tilbakemelding

Kontakt og bestill

Du vil motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og tilbakemelding

Fullførte oppdrag

...

...

...

...

Hva folk sier om våre låsesmedtjenester?

Det er hva kundene synes om tjenestene våre:

Kontakt oss!

Vi kontakter deg så snart som mulig.

Ønsket kontaktmetode:

Låsesmed Haugesund 24/7

Har nøkkelen din blitt liggende inne eller må du modernisere låsesystemet? Våre låsesmeder står klare til å hjelpe deg med alle låseproblemer, fra døråpning til renovering.

Haugesund, Rossabø, Norheim, Eike, Sakkestad, Vormedal, Avaldsnes, Bø, Steinsnes, Grønhaug, Saltveit, Skåre, Kvala, Hasseløy, Risøya, Godalen

Map of Haugesund

Ofte stilte spørsmål om 24 Center!

24 Center er et vaktsenter for eiendomsteknologi. Vi tilbyr hjelp vedrørende eiendomstekniske problemer. Du får all hjelp angående eiendomsteknologi, både akutt og mindre hastende, med kun én telefonsamtale.

24 Center Norges hovedkontor er på Østensjøveien 43, Oslo. Fra hovedkontoret betjener vår kundeservice hele Norge angående eiendomstekniske problemer.

24 Center sørger for at kunden kommer i kontakt med rett leverandør som kan være på stedet til rett tid. Vi synes det skal være bekymringsløst og raskt å få hjelp når du trenger det!

Typiske skader som dekkes av boligforsikringen er vannskader forårsaket av ødelagte rør eller utstyr knyttet til denne, samt brann-, røyk- og sotskader. Erstatningsbeløpet ved vannskade påvirkes av alderen på den ødelagte enheten eller rørledningen.

Ring uansett. 24 Centers kundeservice ønsker å hjelpe kunder i alle nødsituasjoner. Samtalen er gratis og mange ting kan løses hjemme ved hjelp av tips basert på kundeservicens erfaring.

24 Center betjener også mindre presserende bestillinger. Jobber som bestilles minst tre virkedager i forveien har også en billigere timepris. Du kan selv legge inn bestillingen som en nettbestilling på vår nettside på https://24center.no/online-bestilling/

Viktige tips for låsearbeider

På det raskeste kan du få tak i en låsesmed via 24 Center innen 15 minutter etter anropet. I gjennomsnitt får våre kunder hjelp 30-60 minutter etter samtalen.

Døråpning bestilt av 24 Center koster vanligvis ca. 2680 kr som hverdagsarbeid. Estimert kostnad inkluderer 1 time arbeid og servicebilkostnad (1090 kr).

Du finner alt om priser for 24 Centers tjenester på Priser

  • Hverdagspris (7-15) er 1490 kr/h + 1090 kr servicebil.
  • Vaktpris (Hverdager 15-7 og
    Lørdag til 18) er 2890 kr/h + 3790 kr vaktavgift.
  • Vaktpris (Helligdager) er 3490 kr/h + 3790 kr vaktavgift.
  • Et materialgebyr kan påløpe.

Du finner alt om priser for 24 Centers tjenester på Priser

Siste blogger

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer