Kjølemontør Moss

På plass når du trenger det

En samtale er nok. Kjølemontør Moss står til rådighet 24/7. Hos oss får du alltid en lokal kjølemontør.​​

Kjølemontør 24/7

Tiner frossen mat eller trenger du rask nedkjøling i lokalene dine? Våre kjølemontører står klare til å hjelpe deg med alle problemer i kjølebransjen, fra installasjoner til bytte av kjølemedier.

Installasjoner

Feilsøking

Reparasjoner

Kjølearbeider

Reparasjon av kjøleutstyr

Vedlikehold av kjøleutstyr

Restauranter og storkjøkken

Butikker og institusjoner

Kjøling av lokaler

Jordvarmepumper

Luftvarmepumper

Kjølerom

Har kjølingen gått i stykker?

Kjøleinstallasjonsarbeid skal kun utføres av en autorisert fagperson, så selv mindre jobber bør alltid overlates til en kjølemontør. Uansett om du bor i en bolig eller er ansvarlig for en bedriftslokale, kan du ansette en kjølemontør som hjelper deg med kjøleoppgaver. Ved skader på kjøleutstyr, ikke prøv å reparere det selv, da det kan være livsfarlig! Ved å reagere på problemet umiddelbart og ringe vår døgnvakt, sparer du tid og krefter.

Finn en kvalifisert kjølemontør i Moss-området

Når du trenger en kjølemontør i Moss, kontakt 24 Center direkte på 401 24 700. En lokal kjølemontør i Moss-området kjenner til boligområdet og i beste fall også bygningsmassen, og kan komme dit raskt og utføre nødvendig arbeid på et øyeblikk.

Investér i kvalitet og holdbarhet

Man får sjelden bra kvalitet til en billig pris. En kvalifisert kjølemontør vet hvordan man gjør jobben ordentlig og riktig på første forsøk. Ved et kjøleproblem er det ingen tid å miste, og det er av ytterste viktighet å finne en dyktig kjølemontør raskt. Derfor er det verdt å velge en kvalifisert kjølemontør som utfører arbeidet pålitelig og profesjonelt. Et enkelt telefonsamtale er nok, så sender vi en installatør til stedet.

Vi er med deg fra start til slutt

Føler du deg irritert over å måtte kontakte flere installatører for deretter å få beskjed om at de ikke kan ta på seg mer arbeid?


Kontakt og bestill


 

Etter bestilling vil du motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

 


 

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og
tilbakemelding

Kontakt og bestill

Du vil motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og tilbakemelding

Fullførte oppdrag

...

...

...

...

Hva sier folk om våre kjøleinstallasjonstjenester?

Det er hva kundene synes om tjenestene våre:

Kontakt oss!

Vi kontakter deg så snart som mulig.

Ønsket kontaktmetode:

Kjølemontør Moss 24/7

Tiner frossen mat eller trenger du rask nedkjøling i lokalene dine? Våre kjølemontører står klare til å hjelpe deg med alle problemer i kjølebransjen, fra installasjoner til bytte av kjølemedier.

Møllebyen, Skarmyra, Melløs, Moss, Bergersborg, Dilling, Trolldalen, Rygge, Råde

Map of Moss

Ofte stilte spørsmål om 24 Center!

24 Center er et vaktsenter for eiendomsteknologi. Vi tilbyr hjelp vedrørende eiendomstekniske problemer. Du får all hjelp angående eiendomsteknologi, både akutt og mindre hastende, med kun én telefonsamtale.

24 Center Norges hovedkontor er på Østensjøveien 43, Oslo. Fra hovedkontoret betjener vår kundeservice hele Norge angående eiendomstekniske problemer.

24 Center sørger for at kunden kommer i kontakt med rett leverandør som kan være på stedet til rett tid. Vi synes det skal være bekymringsløst og raskt å få hjelp når du trenger det!

Typiske skader som dekkes av boligforsikringen er vannskader forårsaket av ødelagte rør eller utstyr knyttet til denne, samt brann-, røyk- og sotskader. Erstatningsbeløpet ved vannskade påvirkes av alderen på den ødelagte enheten eller rørledningen.

Ring uansett. 24 Centers kundeservice ønsker å hjelpe kunder i alle nødsituasjoner. Samtalen er gratis og mange ting kan løses hjemme ved hjelp av tips basert på kundeservicens erfaring.

24 Center betjener også mindre presserende bestillinger. Jobber som bestilles minst tre virkedager i forveien har også en billigere timepris. Du kan selv legge inn bestillingen som en nettbestilling på vår nettside på https://24center.no/online-bestilling/

Viktige tips for kjølearbeider

  • Hverdagspris (7-15) er 1590 kr/h (min. 2h) + 1090 kr servicebil.
  • Vaktpris (Hverdager 15-7 og
    Lørdag til 18) er 2890 kr/h (min. 2h) + 3790 kr vaktavgift.
  • Vaktpris (Helligdager) er 3490 kr/h (min. 2h) + 3790 kr vaktavgift.
  • Et materialgebyr kan påløpe.

Du finner alt om priser for 24 Centers tjenester på Priser

Den vanligste årsaken til at luftvarmepumpen ikke fungerer ligger i kjølemediet. Kjølemediet er enten tomt eller lekket ut. Symptomene på dette er at enheten ikke blåser varmt eller kaldt. Viftesvikt er også vanlig, hvis viften lager en høy og ubehagelig lyd, er det sannsynligvis en feil på viftmotoren. Hvis luftvarmepumpen ikke reagerer i det hele tatt, får den sannsynligvis ikke strøm.

Avløpsrøret for kondensvannet som samles under kjølingen er sannsynligvis blokkert av støv eller annet skitt.

Hvis filterne på innedelen ikke er rene, kan luften som blåses ut av pumpen begynne å lukte. Hvis det heller ikke hjelper å rengjøre filterne, bør du bestille en fagperson som rengjør hele innedelen.

Levetiden til et kjøleskap varierer fra omtrent 2-3 år til over ti år. EU-lovgivningen garanterer forbrukerens rett til to års garanti, der kunden har rett til reparasjon, bytteenhet eller pengene tilbake fra selgeren. Når du kjøper et dyrere produkt, kan du forvente at det varer lengre. Hvis et dyrere apparat går i stykker, for eksempel etter 4 år, kan forbrukeren ha rett til kompensasjon. Etter mer enn fem år bør du imidlertid ikke lenger kontakte selgeren.

Siste blogger

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer