Glassmester Drammen

På plass når du trenger det

En samtale er nok. Glassmester Drammen står til rådighet 24/7. Hos oss får du alltid en lokal glassmester.

Glasstjenester 24/7

Er vinduet knust? Våre glassmestere står klare til å hjelpe deg med alle dine glassproblemer, fra installasjoner til reparasjoner.

Installasjoner

Reparasjoner

Utskifting

Glassarbeider

Utskifting av vindusglass

Reparasjon av knust glass

Vinduer og butikkvinduer

Dørglass

Sikkerhetsglass

Monteringer

Leveranser

Har vinduet blitt ødelagt eller venter du på installasjon?

Når uhellet skjer, er det ingen tid å miste, og å finne en dyktig glassmester raskt er svært viktig. Ved å reagere umiddelbart på problemet og ringe vår døgnåpne service, sparer du tid og krefter.

Lokal glassmester fra Drammen betjener deg!

Trenger du en glassmester i Drammen? Vi jobber etter prinsippet om nødsentral og reagerer umiddelbart på alle dine behov. En lokal glassmester fra Drammen kjenner til området og i beste fall også bygningsmassen, finner raskt stedet og utfører det nødvendige arbeidet på et øyeblikk. Vi sender en dyktig glassmester til stedet så raskt som mulig, i beste fall allerede innen 15 minutter.

Vi er med deg fra start til slutt

Føler du deg irritert over å måtte kontakte flere installatører for deretter å få beskjed om at de ikke kan ta på seg mer arbeid?


Kontakt og bestill


 

Etter bestilling vil du motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

 


 

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og
tilbakemelding

Kontakt og bestill

Du vil motta en lenke til sporingssiden

Vår partner godtar oppdraget og tar kontakt med deg

Du vil motta informasjon i sanntid om hvordan arbeidet skrider frem

Fakturering og tilbakemelding

Fullførte oppdrag

...

...

...

...

Hva sier folk om glassmester våre?

Det er hva kundene synes om tjenestene våre:

Kontakt oss!

Vi kontakter deg så snart som mulig.

Glassmester Drammen 24/7

Er vinduet knust? Våre glassmestere står klare til å hjelpe deg med alle dine glassproblemer, fra installasjoner til reparasjoner.

Berger, Bragernes sentrum, Danvik-Fjell, Fjellheim, Gulskogen-Sundhaugen, Konnerud, Krokstadelva, Mjøndalen, Nesbygda, Skoger, Solbergelva, Steinberg, Strømsø, Svelvik, Tangen-Åskollen, Øren-Underlia og Åssiden

Map Of Drammen

Ofte stilte spørsmål om 24 Center!

24 Center er et vaktsenter for eiendomsteknologi. Vi tilbyr hjelp vedrørende eiendomstekniske problemer. Du får all hjelp angående eiendomsteknologi, både akutt og mindre hastende, med kun én telefonsamtale.

24 Center Norges hovedkontor er på Østensjøveien 43, Oslo. Fra hovedkontoret betjener vår kundeservice hele Norge angående eiendomstekniske problemer.

24 Center sørger for at kunden kommer i kontakt med rett leverandør som kan være på stedet til rett tid. Vi synes det skal være bekymringsløst og raskt å få hjelp når du trenger det!

Typiske skader som dekkes av boligforsikringen er vannskader forårsaket av ødelagte rør eller utstyr knyttet til denne, samt brann-, røyk- og sotskader. Erstatningsbeløpet ved vannskade påvirkes av alderen på den ødelagte enheten eller rørledningen.

Ring uansett. 24 Centers kundeservice ønsker å hjelpe kunder i alle nødsituasjoner. Samtalen er gratis og mange ting kan løses hjemme ved hjelp av tips basert på kundeservicens erfaring.

24 Center betjener også mindre presserende bestillinger. Jobber som bestilles minst tre virkedager i forveien har også en billigere timepris. Du kan selv legge inn bestillingen som en nettbestilling på vår nettside på https://24center.no/online-bestilling/

Viktige tips for glassarbeider

Nødlapping og måling av termisk glass gjøres om natten og montering skjer på et senere tidspunkt i løpet av uken etter at glasset er klart. Vanlige vinduer kan kanskje repareres under et besøk om natten, avhengig av størrelsen og tykkelsen på glasset.

Forsikringen dekker ofte reparasjon av knust glass i situasjoner med hærverk og tyveri.

Boligforsikringen dekker et utilsiktet knust vindu dersom vinduet knuses på grunn av en plutselig og uforutsigbar årsak. Bor du i et borettslag dekkes bruddet på det ytterste glasset av sameiet av sameiets forsikring.

Siste blogger

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer