24 Center - Å få hjelp bør være enkelt

24 Center – Alle håndverkstjenester fra ett sted

24 Center - Å få hjelp bør være enkelt

Det er utallige selskaper som tilbyr håndverkstjenester, så mange at det kan være vanskelig å velge riktig. 24 Center gjør valget enkelt! 24 Center tilbyr alle tekniske håndverkstjenester, og i tillegg gir vår kundeservice den beste kundeservicen, 24 timer i døgnet, hele året!

24 Center er din pålitelige og allsidige partner innen håndverkstjenester. Vi er klare til å hjelpe deg både med akutte og mindre presserende oppgaver!

Mindre presserende reparasjoner og serviceoppdrag kan utføres på en avtalt tid, slik at oppdraget kan planlegges etter kundens behov. Dette gjør det mulig å utføre tjenesten med minimal forstyrrelse i kundens hverdagssyssel. 

Vi er raske til å rykke ut selv i uventede og akutte situasjoner! Våre erfarne kundeservice-eksperter er alltid klare til å hjelpe deg når du trenger det mest. Ved behov kan vi raskt sende et serviceteam på stedet for å løse situasjonen med kort varsel!

Kundeservicen er åpen 24/7 - bare èn samtale er nok

24 Centers kundeservice svarer på samtaler døgnet rundt, slik at det alltid er mulig å få hjelp! Uavhengig av når du ringer og hva behovet ditt måtte være, vil du alltid bli ønsket velkommen av en vennlig kundeservicemedarbeider som er klar til å hjelpe deg. Vi ønsker alltid å finne den beste løsningen for ethvert problem!

Har du teknisk håndverks-relaterte spørsmål? Du kan komme i kontakt med vår kundeservice selv om du er usikker på om du trenger hjelp. 24 Centers kundeservice vil hjelpe deg og gi råd om hvordan du best kan håndtere problemet. Ved å kartlegge behovet kan unødvendige hjemmebesøk og bestillinger av tjenester du egentlig ikke trenger, unngås.

Et bredt nettverk av partnere - bare de beste partnerne er på jobb

24 Centers omfattende nettverk av partnere innen håndverkstjenester garanterer at du alltid får en lokal ekspert som kjenner områdets særegenheter og kan tilby den beste løsningen for deg.

Du kan være trygg på at den rette teknikeren kan håndtere oppdraget, fordi partnerne våre er pålitelige og erfarne eksperter innen håndverkstjenester. Våre teknikere har alltid de nødvendige sertifikatene og opplæringen som kreves, så du kan være bekymringsløs når du bestiller en ekspert fra oss.

Når en tekniker har mottatt en bestilling, kontakter han deg umiddelbart. Du får også en bekreftelsesmelding via SMS. Du finner også kontaktinformasjonen til teknikeren i meldingen.

Vår tjeneste inkluderer:

Rørleggere

Elektrikere

Låsesmeder

Spylebiler

Høytrykkspyling

Automasjon

Glassmestere

Kjølemontører

Rengjøring

Kontakt - kunder blir ikke glemt

I forbindelse med bekreftelsen sender vi en lenke der du kan følge oppdraget ditt. På den måten kan du enkelt og praktisk følge med på bestillingen din. Ved behov kan du også kontakte serviceteknikeren hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon.

Vi ønsker å tilby det beste for våre kunder, derfor gir vi deg muligheten til å bli medlem av Loyalty-programmet etter din første bestilling. Du vil motta en lenke til e-posten din der du kan bli med i programmet for lojale kunder. Som Loyalty Program-kunde får du aktuell informasjon om tjenestene våre og tilbudene direkte til e-posten din.

 

Etter at et oppdrag er utført, ber vi alltid om tilbakemelding på arbeidet. Vi ønsker å opprettholde høy kvalitet på tjenestene våre. Med hjelp av tilbakemeldingen vi får, kan vi fortsette å utvikle tjenestene våre og rette eventuelle feil.

Tydelig prissetting - ingen overraskelser på fakturaen

Som vår kunde vet du alltid hva du betaler for og hva fakturaen for oppdraget inneholder. Vi gjennomgår priser under bestillingen. Det som vanligvis påvirker prisen på fakturaen er om oppdraget er akutt, tidspunktet og eventuelle kostnader for reservedeler.

I tillegg streber vi alltid etter å gjøre faktureringsprosessen så enkel som mulig. Du kan velge å motta fakturaen via e-post eller per post. All nødvendig informasjon om fakturaen finner du klart og tydelig.

Siste blogger

Abonner på nyhetsbrev!

Ved å abonnere på nyhetsbrevet får du en fordel verdt 100 kroner ved neste bestilling.

Obs!

24 Center har ennå ikke startet driften.
Vennligst sjekk igjen høsten 2021 når vi blir aktive!

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. Ved å bruke tjenestene våre godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer